Verkooppagina van de unieke Vogelhangmat “Druif”

  • Druif op hangmat wakker
  • Druif op hangmat slaperig
  • Druif op hangmat slaapt

Welkom! hieronder zijn de unieke vogelhangmatjes te bestellen!

De hangmat(jes) worden in alle gevallen via PostNL verzonden, we trachten daarbij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden door de hangmatjes bij voorkeur als brievenbuspakketjes te versturen, zo zal voor een bestelling met maximaal 2 kleine Druif hangmatjes of 1 Druif XL hangmat maar 4 euro gerekend worden, bij overige bestelling wordt 5 euro verzendkosten berekend, boven een bestelling van 65 euro is de verzending gratis. De bedragen vermeld bij de foto’s zijn exclusief verzendkosten. De Retail versie is iets duurder daar deze secuur in plastic wordt ingepakt en wordt voorzien van een ophang touwtje en met een beschrijving in kleur. Vooral van belang voor ondernemers is dat er uiteraard factuur geschreven wordt maar zonder btw berekening! (belastingregeling kor).

Kosten van verzending naar België, Duitland en Luxemburg liggen uiteraard hoger en bij deze landen is de bestelling boven 80 euro zonder verzendkosten.

De verschillende bedragen worden automatisch berekend bij de betaling.

Het idee, model Hangmat Druif is gepatenteerd, en er zijn algemene voorwaarden van toepassing, om deze te lezen, klik op: algemene voorwaarden.

Voor foto’s van de vogelhangmatjes in gebruik klik op: dia’s

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten